Dež, megla in oster veter niso preplašili tabornega vodstva

Kvajdej?! Tega prazničnega četrtka se je najgajstnejši del tabornega vodstva povzpel po svoje kamne na vrh Blegoša.

Jutro se je začelo z obilnimi padavinami, ampak kaj pa je to za en'ga gajst'nga gorenjskega skavta, ki hoče v hribe. Nič hudega sluteč, je koordinator Simon svoj prihod na mesto srečanja naznanil s svojim modrim dirkačem. To je avto prve klase, vsakič ko se hočeš peljat z njim, ga je treba potisniti, da vžge.

...tako so naši gajstni skavti svoj pohod pred začetkom in po povratku začinili še s potiskanjem modrega dirkača, da so lahko sploh pridrveli v prijetno skavtsko sobo stega Poljanska dolina. Tam je preostali del tabornega vodstva ogrel in pripravil prostor, kosilo in čaj. 

Ko smo se fino namastili hotdogov, napolitank, grisinov, sira, tuninih sendvičev, domačega odtajanega kruha....(Ja, naša Ana super skrbi za nas! ), smo bili tako siti eden drugega, da smo se odločili za rundo morilca. Igra je bila zelo napeta, saj vse do zadnjega nismo našli morilca, ki pa navsezadnje niti ni umoril toliko ljudi, saj jih je ogromno zdravilec ozdravil, ostale pa so v zapor priprli policija in ljudstvo. Skratka, morilec nas je ukanil, nismo ga našli, kar je dokaz, da nam ti posli ne gredo od rok, zato smo raje prešli k resnejšim zadevam. N A Č R T O V A N J E!

Še 3 tedne pa bo Kvajdej v malem, generalka pred samim taborom, na kateri se bo zbrala komplet ekipa tabornega vodstva, voditeljev čet in osebja. Zadeva postaja vse bolj resna! :)

Objavljeno v Novice
Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.